GrandeLash - Wimperserum

€ 70,00

GrandeLash - Wimperserum

€ 70,00

Dit bevat een unieke mix van vitamines, antioxidanten en aminozuren welke zorgt voor een natuurlijk langer en voller ogende wimpers in slechts 4 tot 6 weken. Het wimperserum helpt korte en dunner wordende wimpers te verbeteren en is ook ideaal om het uiterlijk van broze of beschadigde wimpers te herstellen.
2ml

GrandeBrow wenkbrauwserum

€ 70,00

GrandeBrow wenkbrauwserum

€ 70,00

Verzorgt de wenkbrauwhaartjes met een mix van vitamines, antioxidanten en aminozuren en zorgt voor natuurlijk vollere wenkbrauwen in 6 tot 8 weken, met een volledig resultaat in 4 maanden. Het is geschikt om de gezondheid van dunne of dunner wordende wenkbrauwen, misvormde of te veel geëpileerde wenkbrauwen te verbeteren.
3ml

GrandePrimer

€ 25,00

GrandePrimer

€ 25,00

De ontbrekende stap in jouw wimper routine waarvan je niet wist dat je hem nodig had: een witte primer, voor langer en voller uitziende wimpers. Speciaal geformuleerd met een mix van belangrijke ingrediënten bereidt de GrandePrimer je wimpers voor op  de mascara-toepassing en helpt het effect van de mascara te versterken.

GrandeMascara Water resistant

€ 25,00

GrandeMascara Water resistant

€ 25,00

Verzorg en verfraai je wimpers met deze zwarte mascara, voor een extreem volume effect en langer uitziende wimpers. De formule verzorgt je wimpers tijdens het aanbrengen met een mix van peptiden, panthenolen en natuurlijke was. Deze ingrediënten helpen om de wimpers er gezonder uit te laten zien.

GrandeLiner Eyeliner Waterproof

€ 40,00

GrandeLiner Eyeliner Waterproof

€ 40,00

Gebruik de GrandeLiner eyeliner voor een mooie oogopslag en verzorg tevens direct de wimpers, voor gezondere en langere lijkende wimpers. Deze waterbestendige vloeibare eyeliner bevat ingrediënten van het GrandeLash wimperserum en verbeterd de gezondheid van de wimpers in 4 tot 6 weken in dagenlijks gebruik. De precisie viltstift geeft precies de juiste hoeveelheid eyeliner af, zodat je in één beweging een strakke zwarte lijn kunt  zetten.