Geurstokjes en kaarsen

The Scented Home

Een kleurrijke selectie van eenvoudige maar prachtig suggestieve geuren ondergebracht in stijlvol glas Reed Diffusers om elk huis om te toveren in een geurig huis.

Ipuro

Het assortiment omvat een diversiteit aan geurcomposities, gecreëerd door ervaren parfumeurs uit Frankrijk, Duitsland en Italië, samengevoegd in exclusieve series. Edele inhoudsstoffen en een constante uitmuntende kwaliteit vormen de basis voor de Ipuro collecties, die jaar in jaar uit in trendy parfums worden omgezet. Waarbij Ipuro trouw blijft aan de Ipuro-belofte :
- Lang houdende geurbeleving
- Hoogste kwaliteit
- Voortdurend nieuwe parfum productcreaties
- Gecomponeerd door de beste parfumeurs

 

Badprodukten

Dit gamma omvat douchegel, bodylotion, badschuim/olie en handzepen. Voor dames, heren en kinderen. De producten kunt u los inkopen of gecombineerd in aantrekkelijke giftsets.

Decoratie

Een mooi assortiment van vazen, kaarsenhouders enz. In verschillende kleuren en voor elk interieur.

Wat is er nu leuker dan wanneer je huis precies laat zien wie je bent? Zodat jij je er helemaal thuis voelt, maar je vrienden en familie ook? Een eigen stijl bepaal je natuurlijk allereerst door de keuze voor je decoratie. Maar die moeten vaak jaren meegaan en dan neig je al snel naar minder uitgesproken kleuren en vormen. Nee, echt laten zien wie je bent en waar je voor staat, doe je met onze woondecoratie. Prachtige attributen uit glas of metaal.